Vrijdag 16 mei, dag 1, Holten

16 mei 2025 - Holten, Nederland

Vrijdag 16 mei 2025

1000100442

Berend heeft vanuit zijn werk de camper opgehaald en is onderweg naar Zwolle. Hier heeft Marleen alle overige spullen ingepakt en staat in het zonnetje, met een beetje veel wind, te wachten op Berend.
Dat de camper echt nieuw voor ons is bleek al omdat Berend de Bearlock niet open kreeg. Het word dus een hilarische weekend met alles uitproberen. Afgelopen week is de basis al ingepakt en zelfs een deel van de boodschappen. De bedden zijn opgemaakt. Woensdagavond zat Marleen tv te kijken (binnen) en probeerde Berend in de camper zijn telefoon (Youtube) met de tv in de camper te koppelen. Hilarisch genoeg gebeurde dat allemaal met de tv in de woonkamer, waardoor Marleen met verwondering naar de tv zat te kijken.

1000096094

Kortom, we hebben er zinin. Op naar camping de Holterberg voor ons eerste uitprobeer-camper-weekend.

10000992391000099241100009924010000992261000100011

We zijn geland op Camping Holterberg. We krijgen plek 43 toegewezen. Nu staan we in de schaduw, maar dat zal morgenochtend zeker anders zijn.

1000100456

De truien gaan uit, want we gaan vlak langs de weg in het zonnetje zitten om ons weekend in te luiden met een biertje en een borreltje. ( En een paar snackjes)

1000100464

Berend doet stoer zijn korte broek aan, het is heerlijk vertoeven hier, in de zon met echt een vakantiegevoel. #weekend

We proberen nog van alles en nog wat uit. De complete map instructie Camper is mee. Er is nog veel te ontdekken.

Begin van de avond gaan we een patatje scoren. Het is tenslotte vrijdag, patatdag voor Berend. Met een La Chouffe en een muntthee, geweldige combinatie  😂

10001004791000100480

Helaas voor Marleen is het veel te veel teveel. Maar het ziet er heerlijk uit.

Nadien gaan we terug richting camper, iedereen zit al binnen, de buitentemperatuur is flink gezakt. Wij vertrekken ook naar binnen. Berend gaat de tv weer uitproberen 😇.

Langzaam word het tijd om te gaan slapen. De lichtknoppen hebben we inmiddels ontdekt, het is gezellig knus binnen. Gordijnen dicht, tandenpoetsen en welterusten! Morgen een nieuwe dag.