Vrijdag 8 augustus, vakantiedag 14,(weer thuis)

8 augustus 2025 - Zwolle, Nederland

Vrijdag 8 augustus

Onze laatste ochtend opstaan in deze vakantie in de camper. De nacht was wat rommelig met vliegen en muggen die ons wakker hielden.
Het is volgens de temperatuur- meter 22 graden. We ontbijten, ruimen op, douchen ( dat was met een ingebouwde eigenwijze sensor een uitdaging 😅)  en doen onze verdere ochtendrituelen.
Berend gaat nog een rondje hardlopen en ziet onderweg 1 van de parken van Peter Gilis. Gesloten en inmiddels niet meer onderhouden. Best triest.

Het zonnetje speelt verstoppertje.
We betalen en gaan tegen elf uur op pad. Onze laatste reis richting Zwolle. Terwijl wij de camping afrijden komen we een nieuwe camper tegen die op 'ons' plekje gaat staan. Mooie afwisseling.

1000059801

We hebben deze vakantie niet gewassen, dus de bult was is gezellig groot. Dat is weer voor thuis.

Wederom nemen we de binnendoor wegen, we zijn dan langer onderweg, maar wel veel meer te zien. We rijden toeristische langs de Waal over de dijk richting Duiven.

10000601081000060109

Om voor de nieuwe vakantie momenten een vouwfiets mee te nemen ipv onze eigen fietsen is Berend op zoek gegaan. Hij vond mooie tweedehandse die we vanmiddag mochten ophalen. Past prima in de garage. We zijn blij.

10000601351000060139

We rijden door naar Zwolle en laden uit, de wasmachine gaat aan en we trakteren ons op patat. Het was een geweldige vakantie met van alles en nog wat. Dankjewel voor het meelezen en de reacties, op naar nieuwe verhalen. Lieve groet Berend en Marleen.

1. Wilma Borgman:
    8 augustus 2025
    Dankjewel weer dat we jullie mooie reis mochten volgen. Mooie foto's en mooie verhalen. 👍😍 Veel liefs Wilma
  2. Anneke:
    8 augustus 2025
    Was weer leuk om op deze manier mee te reizen. Op naar de volgende reis!
  3. Jeannette:
    9 augustus 2025
    Welkom thuis! Heerlijk vouwfietsen. Ook als ebikes? Wij zijn daar ook zo blij mee. Niets meer achterop. Ideaal.