Woensdag 28 mei, dag 3, opbouw Strandheemfestival

28 mei 2025 - Surhuisterveen, Nederland

Woensdag 28 mei

Berend was om 08.00 uur, na een bak yoghurt en koffie alweer druk op het festivalterrein. Rondscheuren  met de shovel, spullen afleveren, verplaatsen, genoeg te doen.

10001024921000102544

S middags waait Marleen op het festivalterrein langs. Alvast even voorproeven in de gebedstent.

100010247110001024741000102477

Wauw wat mooi dit jaar en wat een ruimte. Berend legde nog even de laatste hooibalen rond de gebedstent samen met de zoon van Ilse, Marleen hangt samen met Ilse de laatste vlaggetje op.
Bij de camper aangekomen laad Marleen het laatste spul in, koelkast vol en kastjes vol, we kunnen er tegenaan. Langzaam loopt het veldje vol met vakantie gangers.

10001024831000102484

Berend komt rond 17.00 uur aanwaaien en ontfermd zich over het eten. Gebakken aardappelen, sla en spareribs uit de oven. Mjam! Lekkerrr. Sjoukje waait nog even langs en mag voorproeven.
Na het eten is het voor Berend even een powernap en daarna vliegt hij weer naar het Strandheemfestivalterrein.
Blijft de afwas voor Marleen 😃
Hans en Margriet van de kerk uit Buitenpost komen tegenover ons staan. #gezellig! Remko waait ook nog even langs en er is voor Marleen koffie bij de overbuurtjes, gezellig!

Kortom, we hebben zinin het festival. De zon is helaas weg, temperatuur zakt. Trui en slofjes worden maar aangedaan voor de warmte.  Mooie avond en tot morgen!